Your cart
Pinholes & Oigăn – Acustic live

Pinholes & Oigăn – Acustic live

January 10, 2023
2 min read

Luna februarie ne aduce câteva cântări live care să ne bucure sufletul. Proiectul acustic al celor de la Pinholes în care îl au ca invitat pe Oigăn este unul pe care abia așteptăm să-l auzim răsunând la noi în spațiu.

Pinholes – Foto by Năluca | Bucharest | Facebook)
Oigăn – Foto by Pogo Photography | Facebook

Pinholes s-au format în 2011 în Iași și manipulează o intersecție de stiluri – de la alternative la post-rock, art-rock sau shoegaze, sub forma unui val de sunet și haos ținut sub control.

La aproape 10 ani de la formare, Pinholes înca sunt o nucă greu de spart, greu de înțeles. Muzica este una inconfortabilă în simplitatea ei naivă. Influențele trupei sunt o bibliotecă psihotică. De la șlagăre din Republica Moldova la romanțe Românești, de la Mitoș Micleușanu la Marin Sorescu, de la simple rocknroll songs la perioada ariană a lui David Bowie. Reușesc să încorporeze în aceeași pictură piese ce trec de la Alexandru Andrieș la Maria Tănase, îmbie Ada Milea cu Luna Amară. Totul e învelit în contextul unui val de chitări distorsionate și ritmurile de tobe ale unui trib crescut cu heavy metal de școală veche.

Muzica și versurile Pinholes încorporează zgomotul a tot ceea ce s-a auzit până acum, fără a suna la fel.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard