Your cart
Reflector: Cristina Alexandrescu & Andrada Strugaru

Reflector: Cristina Alexandrescu & Andrada Strugaru

January 11, 2023
2 min read

Reflector // Episodul 06

🔥 După o pauză de doi ani, un poet debutat și unul nedebutat (încă) intră într-un bar și discută liber despre viață, literatură, de ce-uri importante sau mai puțin importante. Se descoase poezia și omul din spatele ei la al șaselea episod de Reflector, un eveniment la care nu e neapărat să participi dar e foarte indicat să o faci.

📅 Marți, 24 ianuarie, de la 20:00
👀 Intrarea este liberă, însă locurile limitate.
☎️Rezervări la 0748 417 445 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook.

Puse sub reflector vor fi:

𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 (n. 1993, București) a absolvit Facultatea de Filosofie la Iași. A publicat poeme în Subcapitol și Timpul și traduceri în Z9Magazine și Poesis Internațional. A citit la Festivalul Poezia e la Bistrița. A fondat Reflector, un proiect dedicat poeziei contemporane și poeților tineri. A debutat cu volumul Cât mai departe de tot ce cunosc (2022, Editura OMG Publishing). În prezent, locuiește la București.

𝐀𝐧𝐝𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐠𝐚𝐫𝐮, în prezent studentă a Facultății de Litere din Iași, a publicat poezie și cronică literară în mai multe reviste din țară şi a avut lecturi publice la „poezia e la bistrița”, „Poets in Transilvanya”, „Stand up poetry”, „Noaptea Albă a Poeziei”. Este coordonatoare a Clubului „Alecart” și redactor la revista „Timpul”.

Gazda serii este 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐀𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard