Your cart
Kutmah (US/DE), Kidahm, Cel Visător, Scuffle at Trippin Rippin

Kutmah (US/DE), Kidahm, Cel Visător, Scuffle at Trippin Rippin

November 30, 2022
2 min read

Trippin Rippin x Acaju prezintă:
𝙤 𝙣𝙤𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙩𝙧𝙞𝙥𝙥𝙞𝙣 𝙧𝙞𝙥𝙥𝙞𝙣 𝙘𝙪

𝗞𝗨𝗧𝗠𝗔𝗛 (𝗨𝗦/𝗗𝗘), 𝗞𝗶𝗱𝗮𝗵𝗺 (𝗥𝗼), 𝗖𝗲𝗹 𝗩𝗶𝘀𝗮𝘁𝗼𝗿 (𝗥𝗼), 𝗦𝗰𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 (𝗥𝗼)
Party beats, hip-hop, bass, electronic, funk, world grooves & psych

Sâmbătă / Saturday, 10 December, 10 PM

Pentru a vă garanta accesul vă sugerăm să ajungeți până în ora 10 PM deoarece spațiul este limitat.

Bilete disponibile în curând.

Seara de 10 Decembrie readuce în Iași un invitat cu totul și cu totul special, pe care mulți dintre voi l-ați cerut din nou:

𝗞𝗨𝗧𝗠𝗔𝗛 (𝗨𝗦/𝗗𝗘)
𝙞𝙯𝙬𝙞𝙙, 𝙗𝙞𝙜 𝙙𝙖𝙙𝙖, 𝙣𝙞𝙣𝙟𝙖 𝙩𝙪𝙣𝙚, 𝙣𝙩𝙨 𝙧𝙖𝙙𝙞𝙤KUTMAH (pronunțat koot/mah) este un creativ mercurial, fie că vorbești de artă sau muzică. Unul dintre artiștii favoriți ai celor de la Boiler Room, cu nu mai puțin de 10 apariții, KUTMAH s-a născut în Brighton, Anglia, dar s-a mutat în Statele Unite când avea vârsta de 12 ani și a crescut și locuit în Hollywood, Los Angeles, California mai mult de 20 de ani. Aici și-a creat un renume ca și artist talentat underground, ca și DJ/curator, căutând într-una și promovând noi talente underground de pe întreg mapamondul până în ziua de azi. 

Ca și membru al colectivului Dublab din LA, în 2004 a fondat împreună cu Take, Eric Coleman (Mochilla) și DJ Nobody (Low End Theory) mult lăudata noapte de club “Sketchbook”, care a constituit o bază fundamentală pentru curenta și faimoasa scenă beat din LA. Pasiunea lui, dorința, și cel mai important, urechea lui sensibilă la muzică nouă l-au propulsat ca și asociat al colectivului Brainfeeder al lui Flying Lotus (cu care a avut numeroase turnee, fiind unul dintre DJ-ii săi preferați) și l-au făcut să câștige onoarea de a compila în 2012 un album “Kutmah presents Worldwide Family Vol. 2” pentru Brownswood Recordings a lui Gilles Peterson. A împărțit scena cu mulți artiști interesanți, mulți dintre aceștia fiindu-i și prieteni apropiați, precum Saul Williams, Sonic Youth, The Gaslamp Killer, Erykah Badu, MF Doom, Madlib, Gonjasufi, Dabrye sau J Rocc.

A urcat și prestat pe multe scene ale unor festivaluri celebre precum Coachella, Sonar, Dimensions, Outlook, Worldwide Festival, cât și în multe cluburi și locuri celebre din întreaga lume. Chiar dacă este în principal un DJ, cu rădăcini în hip-hop și cu o colecție de discuri ce se întinde peste conceptul de gen muzical, KUTMAH a lansat EP-uri, LP-uri și mixtape-uri la diferite case de discuri legendare precum Big Dada, Ninja Tune, All City Records, OBEY Records, Hit+Run sau Stones Throw. După timpul petrecut în LA, KUTMAH s-a relocat pentru moment înapoi în Europa. Acum el prezintă o emisiune la NTS Radio și și-a întărit reputația ca și creator de gusturi prin dezvoltarea casei lui de discuri, IZWID. 

kutmah.bandcamp.com
nts.live/shows/sketchbook
instagram.com/kxxtz__luva
facebook.com/kutmah

Gazdele și rezidenții serii, KIDAHM, CEL VISĂTOR și SCUFFLE, împreună cu KUTMAH, promit o seară plină de vibrații pozitive și mișcări de dans energice, o călătorie evoluționistă a gândului și a simțurilor, extinzându-și pasiunea muzicală asupra urechilor flămânde și corpurilor frenetice.

KIDAHM
tinyurl.com/trippinrippinradio
facebook.com/iamkidahm
soundcloud.com/kidahm
mixcloud.com/kidahm

CEL VISĂTOR
vrtw.life/artist/cel-visator-dj-set
facebook.com/celceviseaza
soundcloud.com/celvisator
instagram.com/celvisator

SCUFFLE
facebook.com/scuffscuffscuffle
instagram.com/scuffscuffscuff
soundcloud.com/scuffle
mixcloud.com/scuffle
instagram.com/trippinrippin
facebook.com/trippinrippin

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard