Food delivery

Mâncarea noastră s-a pus pe călătorit și așteaptă cu nerăbdare să ajungă la voi acasă, la birou sau unde vă aflați.

Găsiți pe platforma de delivery și câteva sucuri sau beri de potolit setea și borcanele noastre faimoase de Mojito, Cuba Libre sau Long Island perfecte pentru mini-petreceri în sufragerie.

de trezit dimineața

Dimineața noastră e mai lentă și începe la ora 12:00. Atunci deschidem ușile și servim primele cești de cafea. Te așteptăm să te delectezi cu diverse preparate, de la cappuccino la flat white, de la cafea decofeinizată la cafea rece cu gheață. Toate au la bază cafea de specialitate de la Bristot, Rainforest Alliance Certified.

de potolit setea

Oferta noastră de răcoritoare conține alternative sustenabile pentru gusturile clasice de coca-cola, apă tonică și altele. De asemenea preparăm limonade excepționale simple, cu mentă sau cu ghimbir, fără siropuri sau prafuri. Iar dacă preferi să te relaxezi cu o bere rece în mână, avem o gamă largă de beri pentru gusturi variate.

de potolit Foamea

Am pus la cale un meniu de mâncare complet atipic, un meniu în care legumele sunt personajele principale și vin în combinații surprinzătoare. Preparatele culinare sunt ovo-lacto-vegetariene, din ingrediente alese cu grijă și gătite prin tehnici sănătoase. O bogăție de culori, vitamine și arome așternute pe un platou.

de petrecut seara

Când se lasă seara peste Acaju, se încing spiritele și curg fluid conversațiile. De acompaniat la aceste stări avem pregătite o serie de cocktail-uri, de la cele mai tari la cele mai fresh. De servit cu măsura sau cu borcanul, dar întotdeauna fără pai de unică folosință.

de luat acasă

Avem în meniu și câteva produse atipice precum mâncare pentru câini sau închiriere de jocuri. Recent însă am introdus și câteva produse de luat acasă cum ar fi seturi de paie metalice, traiste ilustrate frumos sau borcane de cocktail-uri de luat și savurat acasă.