Your cart
Vlad Flueraru & DJ Nasa & Sofro.SHE @RMHFFest

Vlad Flueraru & DJ Nasa & Sofro.SHE @RMHFFest

April 4, 2023
2 min read

Petrecere @RMHFFest

Vlad Flueraru vine din Târgu-Mureș și este cunoscut ca artist la Facem Records, brigadă în care a intrat în 2019, el producând și înregistrând piese din 2009. Atunci fratele lui i-a adus la suprafață genurile electronice care erau la modă în perioada respectivă, momente în care erau stabiliți în Spania pentru a studia acolo.

Văzând, simțind și ascultând i s-a trezit un imbold de a se arunca în pânzele sunetelor, dându-le o formă ancorată în propria lui perspectivă și viziune. De-a lungul timpului a lansat câte ceva piese, colaborări si materiale, printre care și primul său mixtape “LUA-MI-AI URA”, primul album “WLAD”, alături de DOC, beattape-uri și multe altele sau altele multe. A continuat să compună și să producă pentru alți artiști, devenind ulterior și songwriter. Și ăsta e doar “VF Aisbergului”. Mereu cu chef de muzică și petrecere de timp cu ea.x

DJ NASA vine din Galați și este cunoscut ca dj și producător din anul 2007. În 2015 a intrat în brigada Facem Records, devenind dj-ul oficial al trupei CTC. Tot ca membru Facem Records a lansat 3 albume și două mixtape-uri. Ultimul material lansat este albumul “Mercur”, care reunește 20 dintre cei mai cunoscuți MC ai momentului.x

Sofro.SHE – Hip hop (whoop whoop), disco, techno, electro, funk, pop, rythm’n’blues (hibbidy dibbidy), you name it. Imaginează-ți că sufli într-un pumn plin de sclipici multicolor sau că te uiti în soare printr-un caleidoscop atent la detalii, că-ți derulezi pe fast forward cele mai faine amintiri muzicale din toate nopțile tale albe îmbibate prin culori dintre cele mai diverse, că pui pe shuffle spotify-ul pe piesele preferate din toate vârstele care te-au trecut, că dai play la prezentul sonor pestriț pe care-l iubești maxim tocmai de asta. Whatever floats your boat and moves your shakers. Ea e!
______________

Intrarea e liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este nevoie de înscriere.
_______________
Romanian Mental Health Film Festival este primul festival de film din România despre sănătate mentală. RMHFFest își propune să folosească filmul pentru a iniția conversația despre probleme importante și complexe din realitatea imediată, onorând experiența oamenilor.
_______________

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard