Your cart
K-Lu & Bea & Les Animaux @RMHFFest

K-Lu & Bea & Les Animaux @RMHFFest

April 4, 2023
2 min read

Petrecere @RMHFFest

K-lu este un dj și producător prezent pe scena muzicii electronice din anul 2005. Show-urile lui sunt bazate pe genuri ca: funk, hip-hop, electro și bass music combinate cu propriile mix-uri video. De-a lungul timpului a făcut parte din mai multe proiecte și trupe, a colaborat cu diverși artiști, a ajuns pe scena celor mai mari festivaluri din țară, a prestat în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara și în afara țării. În momentul de față activează în proiectele Ken Pith și Bongo P. Având un stil unic, bazat pe meșteșugul scratch-ului, K-lu iese ușor în evidență prin seturile sale presărate cu replici din filme clasice românești care surprind și amuză, deopotrivă.

Discografia lui conține: – Regele Pion Ep. (2022) – Operațiunea ‘Monștrii’ (2018) – Re-Mișcat Ep. (2016) – Culorile ritmului (Mixtape) (2016) – Chestii, Socoteli (2014)

xBea vă va încânta cu o mică selecție din genurile ei preferate ce enumeră: dnb, breakcore, house, deep dubstep, UK garage, industrial techno. 

xLes Animaux e un domn cu intenții retro și electro, plin de sarcasm și surprize. Zămislit din dorința și plăcerea de cules și prezentat melodii cu gust disco, lejere, vocale, de dans, proiectul interstelar al tânărului Ion Coroi – personalitate multi-reptiliană, se face prezent prin mintea, sufletul și cosmosul LES ANIMAUX.

______________

Intrarea e liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este nevoie de înscriere.


_______________

Romanian Mental Health Film Festival este primul festival de film din România despre sănătate mentală. RMHFFest își propune să folosească filmul pentru a iniția conversația despre probleme importante și complexe din realitatea imediată, onorând experiența oamenilor.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard