Your cart
Târgul Creatorilor – ediția de iarnă

Târgul Creatorilor – ediția de iarnă

December 4, 2023
7 min read

Pe 9 și 10 decembrie, între 12:00 și 17:00, aducem creatorii de produse frumoase la Acaju. Timp de două zile poți veni să îi cunoști, să le vezi creațiile și să cumperi responsabil cadouri pentru tine sau cei din jurul tău. Mai ales acum, în preajma sărbătorilor, ai ocazia să găsești obiecte unicate sau create în serie limitată, care îi va bucura pe oamenii tăi dragi.

Târgul Creatorilor a început în decembrie anul trecut și prin acest eveniment reușim să intrăm în contact cu mulți creatori care își varsă toată pasiunea în ceea ce fac. Detaliile observate îndeaproape, alături de poveștile cu care vin produsele, fac ca evenimentul să aibă o energie aparte.

La fiecare ediție am încercat să avem un line-up de expozanți cât mai diverși, compuși atât din cei care au mai fost la ediții anterioare cât și alții noi. Și la această ediție avem un line-up super simpatic și abia așteptăm să veniți să cunoașteți creatorii face to face. Dar, până atunci, vă spunem câte ceva despre ei în rândurile de mai jos.

Atelierul de fire colorate

Florina creează produse din materiale naturale în nuanțe vibrante și croieli feminine, cusute cu drag în micul ei atelier din Iași.

Găsești produsele care ies din Atelierul de fire colorate aici.

City Boutique

Ramona creaază bijuterii aparte sub numele de City Boutique.

„Sunt Ramona Sandu, designer și creator de bijuterii și obiecte funcționale și de decor, sub brandul City Boutique. In 2017, la HUMAn-Simpozionul Internațional de Arte, de la Cucuteni, organizat de artista Ionela Mihuleac, am descoperit plăcerea de a modela și de a lucra cu lutul. Încet, încet, am făcut o tranziție de la piele și lemn (materiale în care lucram atunci), la lut, texturi și pictura abstractă. În prezent, mă bucur să pot aduce culoare și bucurie femeilor, prin bijuteriile create de mine, cu drag de ele și inspirate din frumusețea naturii și a vietii.

Puteți urmări City Boutique aici.

Desuet

desuet este o afacere tânără cu accesorii din piele. Produsele lor sunt majoritar formate din curele, corsete, brâuri și se focusează pe celebrarea siluetei feminine.

Urmăriți creațiile desuet aici.

Geosy Art & Joy

Andreea crează produse de decor din rășină acrilic, turnate manual și din materiale eco-friendly.

Sunt Andreea, persoana din spatele produselor Geosy art&joy, concepute cu atenție la detalii, dragoste pentru natură și pasiune pentru arta lucrului manual. Te invit să descoperi colecția de produse handmade, care vor aduce bucurie și unicitate fiecărui colț din viața ta.

Moodish

 „La Moodish, suntem mult mai mult decât un brand de îmbrăcăminte. Ne pasă profund de clienții noștri, angajații noștri și suntem dedicați colaborării etice cu furnizorii noștri. Cu o abordare unică în industria modei, creăm tricouri premium, din materiale naturale, păstrând totuși, prețurile accesibile pentru a face calitatea disponibilă pentru toată lumea. Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește valorile noastre etice.

MUSE – Pure Like Love Elixirs

MUSE – Pure Like Love Elixirs este o inițiativă pură, a unor antreprenori tineri din Iași, Ami și Cristi, care în 2019 au înființat un brand local românesc de extracte din plante presate la rece. Puritatea produselor lor este inspirată de modul în care anticii își creau medicamentele. 

Pentru a crea produse pure ca dragostea au ales sa folosească o presă manuală care nu folosește metal sau căldură. Această metodă unică de extracție la rece le permite să combine și să preseze semințele/nucile și ierburile împreună, infuzând uleiurile oleaginoase proaspăt extrase cu proprietățile plantelor, într-o infuzie organică.

Acest tip de extracție păstrează întregi și nealterate elementele organice din plante și semințe. Elixirele sunt poțiuni vii cu propria lor personalitate, gata să se conecteze cu tine în mod holistic. 

Nuuca

Atelierul Nuuca este locul unde idei late prind viață prin intermediul broderiei în tehnica punch needle. Creații colorate și pufoase ce au diverse forme și texturi te așteaptă ca să fie luate acasă.

Natura prin ac și ață

Bună! Numele meu este Ana-Maria și sunt fericită să fac parte din lumea magică a făuritorilor de aripi! Mă dedic creării de aripi speciale: de fluture, de dragon, de libelulă, de zână și de inger. Îmi place să cred că prin aceste aripi, ofer aripi imaginației copiilor, transformându-i în personaje ale unor lumi pline de poveste și magie.

În paralel cu aripi de poveste, mâinile mele au dat viață și altor produse minunate, inspirate de frumusețea naturii: frunze, ghinde, ciupercuțe și animaluțe de buzunar. Aceste creații pot fi integrate în jocul imaginațiv al copiilor sau pot deveni parte din decorul natural al propriei case.

Sunt mândră că am șansa să transpun în creații minunate frumusețea și măreția naturii. Fiecare produs este realizat cu dragoste și respect față de mediul înconjurător, contribuind la promovarea unei jucării sustenabile și prietenoase cu natura.

Cu NATURA PRIN AC ȘI AȚA, aduc bucuria naturii în inimile copiilor și în casele noastre, oferind o experiență de joc autentică și creativă. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din călătoria mea creativă!”

Studio Amza

La Studio Amza veți descoperi kituri creative pentru lumânări, figurine din ipsos cu tematică iarnatică și tablouri texturate ce aduc magia iernii în casele voastre. Fiecare produs reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru artă handmade.

Teluric

La Teluric găsești un mix de accesorii stilate, frumoase, dar și practice, create special pentru stilul de viață dinamic al femeii moderne. Un concept de genți day-to-night, ce trec cu ușurință de la elegantele genți de mână la rucsacuri practice sau genți crossbody, economisind timp și îmbunătățind experiențele tale zilnice.

The Vix Cats

The Vix Cats a apărut aproape ca din senin, inspirat de venirea celui de-al doilea motan în casă și după doi ani de pauză de la creație. În primul rând este despre pisici, dar cel mai important este despre lucruri simple, despre mici detalii din viața de zi cu zi și mai ales, despre acele momente când simți că ți se încălzește suflețelul și te topești de drag.

what if crafted goods

Alexandra de la What.If creează accesorii din lut polimeric. „What if s-a născut dintr-un spririt curios și iubire pentru culori, texturi și puțină joacă.”

Zura Candles

Povestea Zura a început nu de mult, atunci când pasiunea Mădălinei pentru lumânări parfumate s-a transformat într-un mic brand handmade. Magazinul nu putea găsi o casă mai bună decât lângă vecina Cafenea Acaju. Zura își dorește să ajungă la sufletele oamenilor, să reușească să ofere o oază de liniște într-o lume zbuciumată și atât de imprevizibilă. Numele de „Zura” provine din limba sanscrită, purtând semnificația de „putere, tărie, forță”. Toate lumânările sunt create manual în micul atelierul din Iași, cu parfumanți de înaltă calitate, și cu ingredientul secret cel mai important: pasiunea pentru oameni.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard