Your cart
Concert Laura [DE] – Live Jazz Nights

Concert Laura [DE] – Live Jazz Nights

April 3, 2024
2 min read

Acaju, împreună cu Centrul Cultural German Iași și Goethe Institut vă invită la o seară de jazz aparte, în care o avem alături pe artista germană Laura.Laura este o prezență fermecătoare pe scena muzicală internațională, abordând un stil de jazz clasic infuzat cu emoțiile muzicii pop și soul.

Foarte cunoscută pe scena de jazz din Stuttgart, Laura și-a creat o reputație prin atragerea atenției unor artiști precum Quincy Jones, Dee Dee Bridgewater și Jacob Collier. Răpus de muzicalitatea ei, de vocea și de carisma ei, Quincy Jones a zis: “This young woman doesn’t need to worry about her career, she is amazing and I’m sure we will be hearing more from her in the future”.

Cel mai recent album al ei, „Sunset Balcony” are influențe din Norah Jones și îmbrățișează o varietate de stiluri exprimate cu încredere și bucurie. Cu aranjamente orchestrale bogate, părți de chitară soulful și pasaje de improvizații jucăușe de la trompetistul Jakob Bänsch și saxofonistul Eric Séva, se deschid noi contexte în care Laura poate să își afișeze versatilitatea de stiluri.

📆 Miercuri, 17 Aprilie, la Acaju
⏰ Open doors: 19:00, Concert start: 20:00
🌻 Biletele se achiziționează online și se găsesc doar în pachete de 2, 4 și 6 persoane. Fiecare pachet reprezintă o masă. Biletele din categoria A, la prețul de 50lei/persoană sunt la mesele de la parter, iar biletele din categoria B, la prețul de 35lei/persoană sunt la mesele de la etaj care au vizibilitate redusă spre scenă.

Concertul este susținut de IQOS și promovat de Radio Guerrilla.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard