Your cart
Lansarea romanului “Tot ce i-am promis tatălui meu”, de Ioana Maria Stăncescu

Lansarea romanului “Tot ce i-am promis tatălui meu”, de Ioana Maria Stăncescu

September 29, 2020
1 min read

Editura Trei vă invită la lansarea romanului de debut semnat de Ioana Maria Stăncescu – “Tot ce i-am promis tatălui meu“, la Iași, duminică, 4 octombrie, ora 16.00, la Acaju Cafe (Str. Anastasie Fătu nr.2A).

Alături de autoare se vor afla: Dorina Lazăr (actriță) și Mihai Pricopoaia (om de carte la Librarium Iulius Mall).Cei care participă la eveniment se vor bucura de un moment de lectură susținut de Ioana Maria Stăncescu și Dorina Lazăr, iar la final, de o sesiune de autografe.

Vă rugăm să vă rezervați un loc la evenimentul nostru sunând la numărul de telefon: 0748 417 445.

Ioana Maria Stăncescu s-a născut la București, în 1975, și a studiat limba și literatura franceză la Universitatea București. După câțiva ani de presă scrisă, a devenit redactor la emisiunile în limba franceză la Radio România Internațional, unde lucrează și-n prezent. A semnat articole și reportaje în publicația francofonă Regard. În 2011, și-a lansat blogul asa-si-asa.ro. “Tot ce i-am promis tatălui meu” este primul ei roman.Ioana Maria Stăncescu ne dezvăluie în romanul ei de debut povestea Adei, o femeie care își trăiește iubirile, temerile și supraviețuirea în fața unei boli nemiloase între Paris și București.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard