Your cart
Jam Session 2.0

Jam Session 2.0

September 29, 2020
2 min read

Noi, voi, 3 octombrie. It’s a date.

Scoteți-vă hanoracele călduroase de la naftalină, gecile de toamnă, bocancii prăfuiți și cheful de ieșit pentru Jam Session 2.0.

Sâmbătă, 3 octombrie, vă așteptăm în Acaju, locul în care vă simți ca acasă chiar dacă poate locuiți în capătul celălalt al orașului sau în afara lui, locul în care niciodată nu stați suficient de mult, chiar dacă mereu stați până când se termină programul.

De această dată, cei care ne vor bucura cu muzică sunt după cum urmează:

Andreea Alexandra Ceornei – voce și percuție;
Vlad Paraschiv Ciolan – chitară;
Vlad Constantin Minea – bas;
Constantin Urzica – chitara si intrumente de suflat;
Alexandru Hobincu – percuție;
Vasile Cimpeanu – chitara si voce;
Vlad Răuleac – chitară.

Vă sfătuim să sunați la Acaju (0748 417 445) și să faceți rezervări din timp, că sigur va fi o seară răcoroasă și nu vrem să umblați pe drumuri și prin bătaia vântului, ca mai apoi să nu găsiți loc. Știm că oamenii buni încap oriunde, dar în această perioadă, oamenii buni încap oriunde doar dacă sunt măsuțe și scaune goale la o distanță potrivită și conform noilor reguli.

Evenimentul face parte din proiectul Iași – Oraș Policentric, care este organizat de Asociația 1-2-3 Education, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și Asociația MIRA și este finanțat de Primăria Municipiului Iași, din fonduri publice nerambursabile în baza legii 350/2005, desfășurându-se sub egida programului „Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020”.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard