Your cart
Concert jAzzpect

Concert jAzzpect

November 10, 2023
2 min read

Membrii trupei jAzzpect, Ana Alexa (voce), Robert Cozma (pian), John Mantucci (contrabas) și Cristian Cozma (baterie), își propun să te poarte în călătoria aspectelor personale asupra fermecătoarei muzici de jazz. Pornind spre natura originară a genului, membrii au compoziții și aranjamente proprii, potrivite pentru a descrie rafinamentul, dar și flexibilitatea jazz-ului.

📌Atenție! Poarta magiei se va deschide doar închizând ochii și vibrând alături de muzică.

 🎟 Suport artișit: 40lei (la intrare);
⏰ Open Doors: 19:00, Concert start: 20:00
☎️ Rezervări: 0748 417 445

Despre artiști:

Robert Cozma – trombonist, compozitor, a studiat jazzul la Universitatea Națională de Arte “George Enescu” din Iași și Hochschule für Musik Nürnberg. În calitate de interpet și compozitor a colaborat cu muzicieni și ansambluri din România, Ungaria, Austria, Germania, Norvegia, Finlanda, Franța, Anglia.

Ana Alexa-Huțanu – Absolventă a studiilor de Muzicologie și Compoziție jazz și muzică ușoară, la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Ana cântă pe scenă de la 6 ani, participând la numeroase festivaluri naționale și internaționale, atât ca solistă, cât și soprană a grupurilor a Capella. Își dedică mare parte din activitate didacticii muzicale, iar în timpul liber compune versuri.

Cristian Cozma – a studiat percuție în cadrul Universității de Arte “George Enescu” Iași și în prezent este artist-instrumentist la Opera Națională Română Iași. A fost prezent la numeroase festivaluri de jazz din tară (Sibiu, Târgu Mureș, Ploiești , București) alături de muzicieni de jazz din Romania.

John Mantucci – a studiat contrabas la Universitatea Naționala de Arte “George Enescu”; în prezent este contrabasist în cadrul Orchestrei Filarmonicii din Iași și un autodidact al muzicii jazz. În calitate de interpret și compozitor activează in C.A.L.I Quartet si John Mantucci Trio, colaborând totodată și cu alte proiecte din țară și străinătate. 

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard