Concert Adam’s Nest — lansare album irezistibil

Concert Adam’s Nest — lansare album irezistibil

July 21, 2020
2 min read

Cât dor de muzică live încape pe o terasă mică?

Aflăm curând, într-o duminică, pe 2 August, când dăm din nou din cap și din picioare dar de data asta cuminței, stând la masă.

Primul album Adam’s Nest e gata să iasă în lume și, după vorba populară cum că istoria se repetă și lansarea oficială are loc tot la noi, locul în care primul lor EP ne-a scos la o cafea acum câțiva ani.

Pentru că s-au vândut toate biletele în prima zi de când le-am scos la vânzare, am vorbit cu băieții și am pus de-un al doilea concert, în aceeași zi, de la ora 17:00.

Primul concert, open doors: 16:30.
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-concert-adam-s-nest-lansare-album-irezistibil-57551/

Al doilea concert, open doors: 20:00.
Bilete: Sold out.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe iabilet (https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-concert-adam-s-nest-lansare-album-irezistibil-57551/) și se vând în grupuri în funcție de mesele disponibile:

Masă cu grup de 4 persoane – 128lei
Masă cu grup de 3 persoane – 96lei
Masă cu grup de 2 persoane – 64lei

Vor fi multe reguli de urmat, pentru a ne simți cu toții bine și în timpul evenimentului dar și după. Multe din ele deja le urmați, de fiecare dată când veniți la noi în vizită însă vă reamintim și aici:

🎈 Mesele sunt deja distanțate corespunzător, vă rugăm să nu le mutați din loc.
🎈 Nu se poate dansa în picioare.
🎈 Numărul maxim de persoane la o masă va fi de 4.
🎈 Nu toate mesele vor avea vizibilitate 100% din cauza acestor restricții, însă sunetul va prima iar artiștii vor simți susținerea voastră și dacă nu vă văd la ochi.
🎈 Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător.

Despre artiști, ce să mai zicem, patru băieți superbi pregătiți să cucerească lumea.

Ei se descriu așa:

Adam’s Nest a apărut în 2017 în Iași, la început ca un duo acoustic-experimental fără pretenții mari. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat noi membri, și-a pus pantofii buni și s-a pregătit să intre pe scena mare, de unde n-a mai ieșit de atunci.

💥 În Iulie 2020 lansează albumul 𝐢𝐫𝐞𝐳𝐢𝐬𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥 💥

Adam’s Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară) Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belcescu (bass), Andrei Hâncu (tobe)

Să vă luați pantofii buni și ne vedem Duminică pe 2 August.

Un eveniment promovat, desigur, de oamenii faini de la RADIO GUERRILLA.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard