Your cart
Al Dobson Jr (UK), Kidahm, Cel Visător at Trippin Rippin

Al Dobson Jr (UK), Kidahm, Cel Visător at Trippin Rippin

November 8, 2022
2 min read

𝙤 𝙣𝙤𝙖𝙥𝙩𝙚 𝙩𝙧𝙞𝙥𝙥𝙞𝙣 𝙧𝙞𝙥𝙥𝙞𝙣 𝙘𝙪

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗕𝗦𝗢𝗡 𝗝𝗥 (𝗨𝗞), 𝗞𝗶𝗱𝗮𝗵𝗺 (𝗥𝗼), 𝗖𝗲𝗹 𝗩𝗶𝘀𝗮𝘁𝗼𝗿 (𝗥𝗼)

Party beats, hip-hop, house, funk, jazz, world grooves & psych
Vineri / Friday, 18 November, 10 PM

Pentru a vă garanta accesul vă sugerăm să ajungeți până în ora 10 PM deoarece spațiul este limitat.

🎟 Bilete se găsesc direct la intrare și costă 35lei.

Seara de 18 Noiembrie readuce în Iași un invitat cu totul și cu totul special:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗕𝗦𝗢𝗡 𝗝𝗥 (𝗨𝗞)
𝙞𝙯𝙬𝙞𝙙, 𝙨𝙚𝙮 𝙢𝙪𝙨𝙞𝙘, 𝙧𝙝𝙮𝙩𝙝𝙢 𝙨𝙚𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡
Artist, producător, beat-maker, remixer, percuționist, curator și colecționar de discuri vechi și muzică tradițională exotică, câteodată sud-americană, câteodată africană, dar mereu obscură, Al Dobson Jr trăiește și creează în sudul Londrei, Peckham mai precis, fiind o figură enigmatică, dar din ce în ce mai impozantă pe scena muzicală underground internațională. Trăind o viață mistică, el explorează expresivitatea ritmică și alte adevăruri abstracte în piesele sale neșlefuite dar unice, piese ce se întind peste granițele hip-hop-ului, funk-ului și ale broken beat-ului.Dobson a fost și este unul din actorii principali în ceea ce privește aducerea jazz-ului adevărat în atenția unui nou val de iubitori de muzică.

LP-urile și EP-urile sale, publicate de case de discuri precum 22a, IZWID, Sey Music, Jr Sounds și Rhythm Section International s-au bucurat de un sprijin divers, de la persoane precum George Clinton (Parliament, Funkadelic) până la Dennis Ayler sau Osunlade. Al Dobson Jr a bifat colaborări cu Bradley Zero, Kutmah, Tenderlonious, Lynda Dawn, Mo Kolours, Reginald Omas Mamode IV, Jeen Bassa, și și-a văzut piesele difuzate la BBC Radio de către legendarul Gilles Peterson, ajungând pe listele “One to Watch” ale mai multor publicații de profil ca Stamp the Wax sau FACT Magazine.

Producțiile și DJ seturile sale, ce cuprind groove-uri obscure care sunt totuși foarte dansabile, piese rare sau nelansate, dar și jazz clasic, funk sau hip-hop, l-au transformat într-un artist foarte căutat, devenind o prezență obligatorie pe line-up-uri cu greutate: Boiler Room, Dimensions Festival, Worldwide Festival, Gottwood Festival, Excursion sau Jazz Cafe. De la debutul său pe scena muzicală în 2013, acesta s-a instaurat subtil ca unul din cei mai promițători producători din underground-ul Marii Britanii.

aldobsonjr.bandcamp.com
instagram.com/aldobsonjr
facebook.com/aldobsonjr
twitter.com/aldobsonjr

Gazdele și rezidenții serii, KIDAHM și CEL VISĂTOR, împreună cu AL DOBSON JR, promit o seară plină de vibrații pozitive și mișcări de dans energice, o călătorie evoluționistă a gândului și a simțurilor, extinzându-și pasiunea muzicală asupra urechilor flămânde și corpurilor frenetice.

KIDAHM
tinyurl.com/trippinrippinradio
instagram.com/k.i.d.a.h.m
soundcloud.com/kidahm
mixcloud.com/kidahm

CEL VISĂTOR
vrtw.life/artist/cel-visator-dj-set
facebook.com/celceviseaza
soundcloud.com/celvisator
instagram.com/celvisator


instagram.com/trippinrippin
facebook.com/trippinrippin

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard