Your cart
16 ani de Acaju

16 ani de Acaju

July 11, 2024
2 min read

Cu pași mărunți, unii calculați, alții improvizați, ajungem la cifra 16. Acaju împlinește 16 ani de când și-a deschis prima dată porțile, pe 08/08/2008.

16 ani de când suntem aici cu voi, pentru voi, datorită vouă. A fost o aventură, o joacă constantă și un rollercoaster emoțional. Am și pierdut uneori, dar cel mai des ne-am simțit câștigători, măsurând după vizitele dese și repetate pe care ni le faceți. Așa că e cazul să petrecem. Din nou sub cerul liber, în natură, cu toți prietenii făcuți în acest timp.

Pe 2 August, de la ora 18:00, ne vedem la Baza FEG (The Secret), unde ne-am simțit atât de bine și la alte aniversări.

Responsabilii de atmosfera dansantă vor fi ✭ 𝐂𝐞𝐳𝐞𝐦𝐞𝐮, 𝐒-𝐓-𝐏𝐡𝐚𝐧 𝐬̗𝐢 𝐍𝐢𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐓𝐫𝐨𝐩𝐢𝐜𝐚𝐧𝐚 ✭. Ne vom undui șoldurile pe ritmuri de hip-hop, funk, disco, rnb, house, disco house și tot ce mai au oamenii ăștia faini în tolba lor muzicală.

Cum ne place la fiecare aniversare, vă așteptăm și cu alte activități: Yoga cu Anamaria și Sebastian Smântînică, Tatuaje Henna făcute de Eliza, să vă împletiți codițele la Ana, un photo corner de la care plecați cu amintirea zilei și în format fizic, cu poza printată dar și multe zone de relaxare. Multe motive pentru care să veniți cât mai devreme la noi.

Pentru pofticioși, fiți fără griji, vom avea mâncare gătită cu pasiune de Ceico’s și pizzeria DiNapo, iar la desert ne răsfață Clătita Hoinar.

Drinks and atmosphere provided by us, of course.

La această ediție ne bucurăm de sprijinul oamenilor faini de la IQOs și Beefeater.

Le suntem recunoscători celor de la WINK și Radio Guerrilla că ne ajută să dăm vestea mai departe.

Biletele luate în avans, ca întotdeauna, sunt la preț aniversar: 16 lei. În ziua evenimentului, la intrare, prețul biletelor va crește.

Mulțumim că ne-ați adus până aici.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard