Your cart

Women’s Anthems Party

March 9, 2023
3 min read

♀️ Sâmbătă, 11 martie, de la ora 22:00, vă aşteptăm în Acaju la o petrecere cu muzică cu şi despre femei! 

🎧 DJ sets by Amivers & Bea Hopes
👉 Intrare: 20 lei
🎫 Biletele se pot achiziţiona la intrare. 
🔞 Intrarea permisă doar persoanelor de peste 18 ani.

♀️ Banii strânşi la petrecere vor merge către fondul Absorbante pentru toate, un grup de iniţiativă civică ce se ocupă cu distribuirea de pachete lunare cu produse menstruale către femeile în dificultate financiară din Iaşi, alături de organizarea de evenimente pentru comunitatea ieşeană. 

♀️ Acest eveniment este organizat în cadrul Festivalului Solidarităţii, prin care urmărim să punem în valoare identitatea femeilor și să punem accent pe unitate și intersecţionalitate pentru comunitatea locală ieșeană, prin organizarea unor evenimente cu şi despre femei, dar la care toate genurile sunt binevenite.

 ♀️ La eveniment vor fi implementate câteva măsuri prin care dorim să ne asigurăm ca toate participantele şi participanţii se simt în siguranţă. Atitudinile discriminatorii şi hărţuitoare nu sunt acceptate, iar persoanele ce pun în pericol siguranţa celor din jur vor fi invitate să părăsească petrecerea. La petrecere se va afla o persoană din partea echipei organizatorice (va purta însemne distincte) ce se va asigura că toata lumea prezentă se simte în siguranţă şi se se bucură de petrecere. Dacă observi în jurul tău comportamente periculoase, te poţi adresa acestei persoane sau cuiva din echipa Acaju.

 ♀️ Vă aşteptăm!

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard