Your cart
#HranăPozitivă Disco Soup – Cel Visător @Acaju

#HranăPozitivă Disco Soup – Cel Visător @Acaju

#HranăPozitivă descrie hrana cu efecte dăunătoare minime asupra naturii și cu un impact dezirabil și semnificativ asupra oamenilor: naturală, din plante, echitabilă, locală, lentă, fără risipă și în ambalaje reutilizabile.

May 26, 2022
2 min read

Îți place să improvizezi în bucătărie sau îți dorești să capeți mai multă experiență cu gătitul creativ?

Te simți în largul tău dansând pe ritmuri de disco, însă ai fi dispus/ă să le alternezi cu melodii de jazz sau hip hop?

Mișcarea globală Disco Soup vine în întâmpinarea ambelor nevoi și dorințe, căci îți oferă prilejul de a găti cu alimente recuperate de asociația Mai bine, în timp ce Cel Visător ne încântă cu acorduri atent culese.

Când: Sâmbătă, 28 mai, între 18.00 și 22.00

Unde: Acaju

Cine: Toată lumea este binevenită

Cum: Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și condiționate de înscrierea prin unul din cele două formulare de mai jos:

A. Formular voluntari gătit & disco (între 17.30 și 18.30): https://www.eventbrite.com/…/voluntari-gatit…

B. Formular participanți gurmanzi & disco (după 18.00): https://www.eventbrite.com/…/hranapozitiva-disco-soup…

#HranăPozitivă descrie hrana cu efecte dăunătoare minime asupra naturii și cu un impact dezirabil și semnificativ asupra oamenilor: naturală, din plante, echitabilă, locală, lentă, fără risipă și în ambalaje reutilizabile.

Află ce alte activități pregătim în perioada 27 mai – 4 iunie pe https://www.maibine.eu#HranăPozitivă este organizat în cadrul proiectului Our Food. Our Future, care urmărește să răspundă provocărilor globale ale migrației și schimbărilor climatice prin implicarea tinerilor europeni în activități, campanii și politici de dezvoltare din domeniile consumului și producției durabile de alimente.

Citește Manifestul Our Food. Our Future și despre cum aleg să se implice tinerii din România ce sunt preocupați de relația de interdependență dintre hrană, oameni și natură, aici: https://www.traieste.maibine.org/manifestul-our-food-our…/În această perioadă, mai multe organizații neguvernamentale din Europa organizează evenimente similare și complementare, cu scopul de a promova un sistem alimentar just și rezilient. Află ce alte activități au loc pe https://ourfood-ourfuture.eu/actionweek-2022/

Our Food. Our Future este un proiect finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul acestui material intră în responsabilitatea asociației Mai bine și nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard