Your cart
Ruta A5
Concert Fine, it’s Pink

Concert Fine, it’s Pink

August 23, 2020
3 min read

Duminică, 30 august 2020, Fine, it’s Pink sunt pe #RutaA5 la Acaju, Iași.
Biletele sunt disponibile prin iabilet (https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-fine-it-s-pink-ruta-a5-acaju-58791/), și pot fi cumpărate doar în grupuri de 2, 3 sau 4 persoane, după cum sunt și mesele.

Ruta A5 este o inițiativă SWANBOY MUSIC prin care săptămânal, duminica, începând cu 30 august, se creează o punte de legătură între cele mai mari patru orașe din țară printr-o serie limitată de concerte hibrid. Fiecare trupă va susține un concert cu public în localitatea de reședință, în acel venue în care și-ar fi lansat albumul și care ar fi fost punctul de plecare pentru un turneu. Acum turneul capătă altă formă. Trupa nu va mai ajunge la voi, în restul țării, după câteva zile și multe ore petrecute într-o mașină, ci instant, prin livestream.

Programul complet Ruta A5 este:
30.08.2020 • Fine, it’s Pink • Acaju, Iași
06.09.2020 • Kings Are Overrated • Faber, Timișoara
13.09.2020 • BlueVelvet • L’Autre Cafe, Cluj
20.09.2020 • Black Water & Sea Section • Expirat, București

Concertele vor fi transmise live la locațiile partenere în timp real, cu acces gratuit și vor fi transmise pe paginile de Facebook SWANBOY MUSIC, Expirat, Acaju, Faber, L’Autre Cafe.

Cântat de Radio Guerrilla.

Vor fi multe reguli de urmat, pentru a ne simți cu toții bine și în timpul evenimentului dar și după. Multe din ele deja le urmați, de fiecare dată când veniți la noi în vizită însă vă reamintim și aici:

💓 Mesele sunt deja distanțate corespunzător, vă rugăm să nu le mutați din loc.
💓 Nu se poate dansa în picioare.
💓 Numărul maxim de persoane la o masă va fi de 4.
💓 Nu toate mesele vor avea vizibilitate 100% din cauza acestor restricții, însă sunetul va prima iar artiștii vor simți susținerea voastră și dacă nu vă văd la ochi.
💓 Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător.


Proiectul Fine, It’s Pink a prins contur în 2013, la Iași, îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream-pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă), o figură centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest… rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în același timp.

Primul lor EP, “Young Burns“, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

“Lavender Garden” este albumul prin care trupa revine după o lungă serie de experimente sonore care au pus bazele sound-ului lor actual. “Lavender Garden” este un safe place în care ne retragem ori de câte ori presiunea din exterior devine insuportabilă; un loc care nu cunoaște timp și spațiu, în care gura de aer proaspăt este o resursă inepuizabilă.

http://www.swanboymusic.ro/artisti/fine-its-pink/

https://www.facebook.com/FineItsPink/https://www.youtube.com/user/fineitspink

https://www.patreon.com/fineitspink

https://soundcloud.com/fineitspink

https://fineitspink.bandcamp.com/

https://open.spotify.com/artist/1RkBFXBhAO3TTxGbj8M2EA/

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard