Your cart
15 ani de Acaju

15 ani de Acaju

July 7, 2023
2 min read

15 ani de prietenie
15 ani de good times
15 ani de acasă
𝟏𝟓 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐜𝐚𝐣𝐮

☀️Am deschis Acaju pe 08/08/2008 și departe era de noi gândul că vom ajunge să împărțim atât de mult timp cu voi. Ne-am dorit mereu ca Acaju să fie un loc care să inspire și să dezghețe spiritele, un loc în care se trăiesc sau se scriu povești.15 ani mai târziu, ne place să credem că am reușit să fim ceva cu sens pentru comunitatea locală, un punct de sprijin sau de pornire pentru mulți și un loc de relaxare completă în care să te bucuri de băuturi și mâncăruri preparate cu grijă. Iar pe lângă asta, cel mai mult ne bucură că am continuat să adunăm oameni interesanți în jurul nostru, sau să-i păstrăm alături pe cei care au dat formă și suflet Acaju-ului.

Atât din echipă cât și din oamenii care ne vizitează cu drag. La urma urmei, Esența Acaju stă în oameni. Așa că, e cazul să sărbătorim, cum știm noi mai bine, dansând sub cerul liber, înconjurați de natură. 🌿

🙌 Pe 4 August, de la ora 18:00, vă invităm la The Secret (Fosta Baza FEG) să marcăm 15 ani de prietenie. Ni se alătură cu drag și cu beat-uri pe măsură prietenii de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine așa că dansul și distracția sunt o certitudine.

Plusăm la atmosferă cu activități, mâncare și băuturi delicioase.

Biletul are preț simbolic aniversar (ca în fiecare an) de 15 lei dacă e luat în avans de pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-15-ani-de-acaju-87565/. La fața locului va fi 30 lei.

Alături de noi pentru good times și cocktails delicioase sunt cei de la Metaxa.

🖌 Grafică aniversară de Cristi Bordeianu.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard